Ultra Gezond
Image default
Zintuigen

MG ZS

MG Motor is een relatief nieuwe speler in de wereld van private lease, maar heeft al snel naam gemaakt met de MG ZS. De MG ZS is een compacte SUV die beschikt over moderne technologieën en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. In dit artikel lees je meer over de sterke punten van de MG ZS private lease.

Design

De MG ZS heeft een stijlvol en modern design dat onmiddellijk in het oog springt. Het slanke en sportieve uiterlijk wordt benadrukt door de scherpe lijnen en de opvallende grille. De auto is beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat je altijd een auto kunt vinden die bij jou past.

Interieur

Het interieur van de MG ZS is ruim en comfortabel. De auto biedt voldoende ruimte voor vijf personen en heeft een ruime bagageruimte van 448 liter. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over moderne technologieën zoals een touchscreen infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, een achteruitrijcamera en een navigatiesysteem.

Veiligheid

De MG ZS beschikt over een uitgebreide reeks veiligheidssystemen om de bestuurder en passagiers te beschermen. Zo heeft de auto onder andere Lane Departure Warning, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert en een automatisch noodremsysteem. Hierdoor behaalt de MG ZS ook goede scores bij crashtesten.

Milieuvriendelijk

De MG ZS is beschikbaar als volledig elektrische auto, waardoor hij een zeer milieuvriendelijke optie is voor wie op zoek is naar een nieuwe auto. Met een actieradius van 263 km en een snellaadoptie van 40 minuten voor 80% is hij geschikt voor langere afstanden. Daarnaast heeft de elektrische aandrijving ook voordelen voor de portemonnee: elektrisch rijden is vaak goedkoper dan rijden op benzine of diesel.

Prestaties

De MG ZS beschikt over een krachtige elektromotor met een vermogen van 143 pk en een koppel van 353 Nm. Hierdoor kan hij snel accelereren en biedt hij voldoende vermogen voor het rijden op de snelweg. De auto beschikt over een topsnelheid van 140 km/u en kan in 8,2 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

Prijs-kwaliteitverhouding

Een van de grootste voordelen van de MG ZS private lease is de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De auto biedt veel waar voor zijn geld en is beschikbaar tegen een zeer scherpe prijs. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor wie op zoek is naar een betaalbare auto van hoge kwaliteit.

Conclusie

De MG ZS private lease is een moderne en milieuvriendelijke auto met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De auto beschikt over een stijlvol design, een ruim en comfortabel interieur en moderne technologieën.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan MG  private lease:

 1. Vast maandbedrag: Bij private lease betaalt u een vast maandbedrag dat is gebaseerd op de duur van het leasecontract, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de specificaties van de auto. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

 2. Geen investering nodig: Wanneer u ervoor kiest om een MG te leasen via private lease, hoeft u geen grote investering te doen om een nieuwe auto aan te schaffen. Dit kan vooral handig zijn als u niet genoeg geld hebt om een auto in één keer te kopen of als u het geld liever elders wilt investeren.

 3. Geen zorgen over onderhoud en reparaties: Als u via private lease least, zijn de kosten voor onderhoud en reparaties inbegrepen in het maandbedrag. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van onderhoud en reparaties gedurende de leaseperiode.

 4. Mogelijkheid om een nieuwe auto te rijden: Door een MG te leasen via private lease kunt u genieten van de voordelen van het rijden van een nieuwe auto, zonder dat u de volledige aanschafprijs hoeft te betalen.

 5. Veel extra’s: Bij private lease zijn vaak veel extra’s inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp en vervangend vervoer bij pech of onderhoud.

Houd er wel rekening mee dat het belangrijk is om te kijken naar de voorwaarden van het private lease contract en dat u voldoet aan de financiële vereisten van de leasemaatschappij.

MG EHS Private Lease:

 • Compacte SUV
 • Hybride aandrijflijn met elektromotor en benzinemotor
 • 258 pk en 370 Nm koppel
 • 0-100 km/u in 6,9 seconden
 • Grote laadruimte van 448 liter
 • Modern interieur met groot touchscreen infotainmentsysteem
 • Geavanceerde rijhulpsystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning en Autonomous Emergency Braking.

MG ZS private lease:

 • Compacte SUV
 • Beschikbaar in benzine en elektrische aandrijving
 • Elektrische variant heeft een actieradius van 263 km
 • Modern interieur met touchscreen infotainmentsysteem
 • Standaard uitgerust met rijhulpsystemen zoals Lane Departure Warning, Autonomous Emergency Braking en Adaptive Cruise Control.

MG4 private lease :

 • Compacte hatchback
 • Beschikbaar met elektrische aandrijving
 • Ruim interieur met een grote kofferbak van 512 liter
 • Geavanceerde technologieën zoals automatische airconditioning, touchscreen infotainmentsysteem en achteruitrijcamera.

MG5 private lease :

 • Compacte stationwagon
 • Beschikbaar in benzine en elektrische aandrijving
 • Elektrische variant heeft een actieradius van 214 km
 • Ruim interieur met een grote kofferbak van 578 liter
 • Modern interieur met touchscreen infotainmentsysteem.

De sterke punten van deze modellen kunnen afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een hybride SUV met veel vermogen, dan is de EHS wellicht de beste keuze voor u. Als u op zoek bent naar een compacte SUV met een goede elektrische actieradius, dan is de ZS EV wellicht de beste keuze. En als u op zoek bent naar een ruime sedan of stationwagon, dan zijn de MG4 of MG5 wellicht de beste opties.